Синоптики прогнозують сильний вітер і ожеледь в північних і західних областях України.

Про це повідомив Український гідрометеорологічний центр.

"Штормове попередження по Україні. Вдень 13 грудня в західних та північних областях місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця, в західних областях пориви вітру 15-20 м/с, місцями 25 м/с", - сказано в повідомленні.

За прогнозом синоптиків, іншим регіонам України істотні опади не загрожують. Температуру вночі очікують від 2 градусів морозу до 3 тепла, вдень 0-5° тепла, на півдні до 9°.

У Києві вдень - невеликий мокрий сніг і дощ, на дорогах ожеледиця, температура вночі близько нуля, вдень 2-4° тепла. Вночі опадів у столиці не прогнозують.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Читайте також: Канадець показав справжню красу сніжинок (фото, відео)

Нагадаємо, на початку вересня завідуюча відділом кліматичних досліджень і довгострокових прогнозів погоди Українського гідрометеорологічного інституту Вазіра Мартазінова заявила, що в Україні буде тепла осінь, сніжна зима і морозний Новий рік.