Один із найграндіозніших та скандальних проектів по створенню в Україні найбільшого медичного дитячого центру так і залишився "в проекті", а на рахунках благодійного фонду "Дитяча лікарня майбутнього" залишилось тільки 55 тис. гривень із багатомільйонного бюджету.

Про це у своїй статті пише Алла Котляр для DT.UA.

За словами автора статті, лише минулого року БФ найбільше грошей витратив на відкриття у столиці Галичини – Львові, медичного закладу NOVО – понад 42 млн. гривень.

Читати також: Що в українців вкрали вибори?

До слова, чому для саме у Львові і тільки у 2014 році відкрили цент – не пояснює ніхто.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Керівництво БФ "Дитяча лікарня майбутнього" в особі Олександра Максимчука переконує, що кошти витратили на придбання медичного устаткування для центру NOVО, а також на виплату страховки за обладнання. Принаймні так випливає із офіційних звітів фонду, однак перевірити їх точність досі не спромігся ніхто.

Як відомо, впродовж 2006-2010 років благодійники пожертвували фонду 143 млн 446 тис. 484 грн. Однак ця установа практично відразу витратила майже половину пожертв − 71 млн 825 тис. 318 грн доброчинних внесків, так і не збудувавши жодної будівлі.