Сьогодні вранці, близько 6:40 ранку на трасі Фастів-Кожанка трапилася НП.

Рятувальники повідомили, що в районі дачного кооперативу "Дачі 2" дерево впало на машину "Таврія-Славута".

"Рятувальники, що прибули на місце, з'ясували, що в салоні авто було заблоковано три людини: жінка і двоє чоловіків. Їх діставали за допомогою спеціального обладнання ", - розповіли рятувальники.

Читайте також: Дерево впало на львівське таксі: у водія струс мозку (відео)

Коли людей витягли з "пастки" їх передали медикам.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, 1 грудня близько 13:00 в Івано-Франківську знявся шквальний вітер. Згідно з даними штормового попередження ДСНС, його пориви досягали швидкості у 20-25 метрів за секунду.

Як стало відомо, практично весь центр всіяло обламаними гілками дерев, дрібних пошкоджень зазнали кілька припаркованих автомобілів та рекламних вивісок. Кілька маленьких дерев вітер навіть зламав.

А ураганний вітер в Одесі став винуватцем кількох НП. Так, 16 листопада, вітер на Ніжинській вулиці зірвав з даху будинку №36 шматок азбестової труби, який обрушився на перехожу. 75-тирічну пенсіонерку придавило і серйозно травмувало.