Анексований Крим готується до святкування Нового року.

Як повідомляє Крим.Реалії, на півострові відкрили перші ялинкові ярмарки. Новорічну красуню можна придбати біля Центрального ринку Керчі та на районних базарах.

У Сімферополі їх ще не відкривали.

Проте місцеві мешканці обурились цінами на них. Минулого року ялинки коштували по 400 рублів за метр, в зараз ціни збільшили на 100 рублів. Кримчани скаржаться на те, що це у них немає бензину та світла, тоді чому ялинки з Ростова-на-Дону такі дорогі.

Продавець на ринку у Керчі каже, що ростовських сосен привезли небагато, адже мало купують, проте пообіцяли більшу кількість вже під Новий рік. Минулого року їх везли з Пензи.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Кримські сосни дорожчі, адже місцеві мешканці відмовились покривати витрати на їх доставку. Можна дешевше купити ялинку, проте вона буде з жовтою хвоєю.

Читайте також: Росіяни почали їсти бобрів (фото)

Нагадаємо, що туристичні оператори Росії повідомили, що більшість громадян відмовилась від новорічних подорожей до Криму, адже там немає світла. Ті, хто під час відключення перебував на півострові, вимагали термінової евакуації.