Канада вкотре доводить, що є однією з головних країн, яка безкоштовно допомагає Україні в реформах. Зокрема, сьогодні, 17 грудня, від Департаменту закордонних справ, торгівлі та розвитку Канади нова українська поліція отримала сертифікат на отримання 1360 комплектів поліцейської форми та 1420 персональних відеокамер.

Як передає прес-служба патрульної поліції, на цьому захід не обмежиться. Усі присутні зможуть побачити, чому саме навчили офіцери поліції Канади своїх українських колег з патрульної поліції. Для цього проведуть показовий тренінг.

Церемонія відбудеться за участю керівництва патрульної поліції, посла Канади в Україні Романа Ващука та старшого радника проекту "Підтримка реформи патрульної поліції в Україні", в минулому – старшого інтенданта Королівської кінної поліції Канади Джоу Мікаеля МакАллістера.

Читайте також: Столичну поліцію очолив захисник Горлівки

В 2015 році Канада допомагала України одразу в декількох напрямках – військовому, медичному, економічному. Що стосується патрульної поліції, то канадські офіцери сьогодні готують спецзагони для робити у зоні АТО та допомагають вдосконалити військово-медичну службу.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще