Сьогодні вранці стало відомо, що в окупованому Криму зникли двоє кримських татар.

Перший заступник голова Меджлісу кримськотатарського народу написав про це в Facebook.

"Як повідомив голова Керченської регіонального меджлісу, сьогодні вранці в Керчі пропали двоє чоловіків - Руслан Ганієв і Арлен. Обидва - дотримують мусульмани. Руслан вранці покинув будинок, сказавши дружині, що відвідає батьків, після чого ніякої інформації про нього немає. Спробували шукати серед друзів і виявили, що пропав його друг Арлен, якого ще вчора друзі бачили в Керчі. Руслана описують як дуже скромної людини і спокійного людини ", - йдеться в повідомленні Нарімана Джелял.

За його словами, "На дану хвилину ні Руслан, ні Арлен на зв'язок не вийшли".

Також він зазначає, що родичі зниклих звернулися в поліцію, але там їм відповіли, що з моменту пропажі пройшло дуже мало часу, і панікувати немає сенсу.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Читайте також: Кримські татари та активісти прийшли під Адміністрацію Президента (фото)

Як відомо, це вже не перший випадок, коли представників кримскоготатарского народу викрадають у Криму.

Нагадаємо, в окупованому Росією Криму поліція погрожує кримським татарам штрафами та переслідуваннями, якщо вони ухилятимуться від служби в російській армії.

"Нам відомі випадки, коли приходять представники поліції в Білогірський, інші райони, обіцяють переслідування, кримінальні статті та великі штрафи щодо тих, хто відмовляється від служби в армії", - сказав він.