У Запоріжжі очевидці виявили тіло юної дівчини поруч із закривавленими трамвайними коліями. З'ясувалося, що трагедія сталася між зупинками. Дівчина потрапила під трамвай на темній ділянці дороги, неподалік від центру міста.

Про це пише KP.ua.

Документів при собі у загиблої не було, і тому правоохоронці встановили особу тільки наступного дня. Нею виявилася 16-річна студентка місцевого ПТУ, що приїхала до Запоріжжя з області, де жила з батьками.

Виявилося, що поруч з тілом не зупинився жоден трамвай. Поліцейські зробили висновок, що водій спробував втекти з місця трагедії. Щоб розшукати вагон, який відрізав голову студентці, весь запорізький електротранспорт відправили у депо, де вже чекали експерти. Вони відразу знайшли трамвай-убивцю по слідах крові на обшивці вагону.

"Трамвай - це транспорт, у якому під час руху не завжди помітні наїзди на сторонні предмети. Тому версія, що водій не помітив, як наїхав на людину, також розглядається", - зазначили в ГУ НП у Запорізькій області.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Читайте також: У шкільному підвалі знайшли труп чоловіка

Наразі поліція розглядає три основні версії загибелі студентки: нещасний випадок, самогубство і вбивство.

Користувачі соцмереж висунули ще один варіант того, що сталося - під ДТП хтось хотів замаскувати вбивство. Нібито дівчину вбили в іншому місці, а на трамвайні колії вже принесли тіло.

Пролити світло на справжню причину загибелі дівчини допоможе ряд спеціальних ескпертиз.