У Львові зловмисники напали на ломбард. Вони винесли з нього гроші та золоті вироби.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Директор одного з місцевих ломбардів подзвонила до поліція і повідомила про пограбування. Вона розповіла, що у приміщення увірвалось троє людей, серед яких була одна жінка. Вони почали лупцювати працівника ломбарду бейсбольними битами. Після цього розбійники забрали всі гроші, різноманітні коштовності та вибігли на вулицю.

Загалом зловмисники викрали з ломбарду 150 тисяч гривень.

Читайте також: Чоловік вкрав з магазину 21 Kinder

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

26-річного працівника ломбарду карета швидкої допомоги госпіталізувала до однієї з місцевих лікарень. Медики діагностували у нього закриту черепно-мозкову травму та забій тім'яно-потиличної ділянки.

Правоохоронці за даним правопорушенням відкрили кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу "розбій".

Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'ятнадцяти років.

Поліція продовжує розшукувати зухвалих нападників.

Нагадаємо, мати з сином на Харківщині пограбували кафе. 19-річний хлопець був п'яним і вирішив вночі залізти до розважального закладу. Він виніс звідти усе, що міг. Особливу увагу хлопець приділив алкогольним напоям, цигаркам та їжі.

Все це він передав своїй 36-річній матері. Вона з радістю прийняла дарунок і сім'я вирішила влаштувати собі свято з приводу вдалого закінчення справи.