Сьогодні пастух з Молдови незаконно перетнув український кордон з 240 вівцями і козами.

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

Прикордонникам Білгород-Дністровського загону вдалося затримати молодої людини в 50 метрах від кордону.

"Під час патрулювання прилеглої до кордону території від суміжної сторони до прикордонників відділу" Підгірне "надійшла інформація, що у бік українсько-молдовського кордону рухається отара. Внаслідок взаємодії прикордонний наряд швидко відшукав "порушників", які якраз перетинали кордон України", - сказано в повідомленні.

На пастуха-молдаванина були складені адміністративні документи про порушення державного кордону. Більше 240 овець і кіз передали власнику.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Читайте також: Нова зірка Youtube: пастух із Закарпаття сказав все, що думає (відео)

Відзначимо, що у вересні українські корови перейшли кордон і примкнули до білоруського стада. За ними не встежили місцеві пастухи.

Також раніше повідомлялося, що в Польщі спіймали корову Матильду, яка два роки тому втекла зі своєї ферми і весь цей час ховалася в лісі неподалік.