Трансляція сьогоднішній прес-конференції російського президента Володимира Путіна на екрані мобільної телестанції не зацікавила жителів окупованої Керчі. Подібні мобільні телестанції були в багатьох містах Криму, де як і раніше не вистачає електроенергії.

У Керчі за Путіним трохи поспотерігали лише працівники місцевої МНС, поліція і двірники, передає портал "Крим.Реаліі".

До них приєдналися згодом і співробітники комунальної служби. Зробили вони це вимушено, оскільки в той момент прикрашали новорічну ялинку.

Деякі з перехожих зупинялися біля екрану, але зовсім ненадовго.

Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін дав сьогодні 17 грудня в Кремлі вже традиційну велику прес-конференцію. Головні теми його виступу - події в Сирії, санкції проти Туреччини, економічна криза.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте також: Нагодуй з лопати: в інтернеті висміяли прес-конференцію Путіна (фото)

На питання про обмін українських в'язнів (Савченко, Сенцов та інші), Путін відповів, що обмін повинен бути рівноцінним і потрібно обміняти всіх на всіх.

Традиційно Путін ухилився на питання про свою доньку, яка живе під ім'ям Катерини Тихонової і очолила масштабний проект по розширенню МГУ.