У пункті пропуску "Краковець", що у Львівській області, 17 грудня правоохоронці затримали мешканку Тернополя. Вона намагалась вивезти за кордон свою чотирирічну доньку.

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби.

25-річна жінка, під час проходження паспортного контролю, подала дозвіл на вивезення дитини. Документ був засвідчений нотаріально. Але під час перевірки прикордонники з'ясували, що заява видана незаконно. Причина в тому, що батько чотирирічної дитини вже півроку живе поза межами України.

Прикордонники зазначають, що з початку поточного року відмовились пропускати 263 дитини. Причина в тому, що дорослі недбало ставляться до оформлення документів або ж підробляють їх. Також часто дітей намагаються вивезти за кордон зловмисники.

Читайте також: Собака на смітнику знайшла немовля і врятувала його (фото)

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Нагадаємо, раніше на пункті пропуску "Краковець" сталась аналогічна ситуація. 26-річна мешканка Харківської області намагалася незаконно вивезти за кордон двох своїх дітей. Вони були неповнолітніми.

Дозвіл від батька на вивезення дітей виявився незаконним. Чоловік вже довгий час мешкає за кордоном.