Невеличке містечко Кампінас (Бразилія) сколихнула дивовижна подія. Місцева безпритульна собака, риючись у смітнику, знайшла новонароджене немовля і принесла його до людей.

Громадяни, які бачили, як рудий пес несе в пащі дитину, були шоковані. При тому було зрозуміло, що дитину щойно народили, бо пуповина не була перерізана. Пес дуже обережно, не пошкоджуючи тіла немовляти, доніс його до порогу найближчої будівлі.

Господарка дому, побачивши, кого їй принесли, спочатку була приголомшена, однак опанувавши себе, жінка викликала швидку допомогу і рятувальників.

Читати також: Дружба кота і собаки зворушила інтернет (фото)

В лікарні маляті надали всю необхідну допомогу. Виявилось, що це – дівчинка і вона здорова.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Зараз правоохоронці активно шукають матір дівчинки, яка відважилась на таких жахливий вчинок, а собака стала справжнім героєм. Бажаючих всиновити бездомного пса нарахували вже декілька сотень, однак Анжела (так звати собаку) полюбляє життя на волі. Крім того, в собаки більше немає проблем із харчами – люди щодня приносять для неї різноманітні наїдки.

Мешканці Кампінаса переконані, що на собаку зійшов ангел і таким чином дитину вдалося врятувати.

Між тим, собака Анжела й надалі полюбляє ритися у смітниках − можливо вона знову шукає там покинутих немовлят.