Сьогодні вранці, 18 грудня, по вулиці Маршала Бірюзова у Полтаві з сьомого поверху багатоповерхівки зірвався ліфт. В ньому знаходилися чоловік з 6-річним сином.

Про це повідомляють у прес-службі ДСНС Полтавської області.

"Подружжя з двома дітьми мешкає на 7-му поверсі. Зранку чоловік зібрався відвести молодшого сина у дитячий садок. Вони сіли у ліфт. За словами батька, коли ліфт рушив, його почало несподівано розхитувати на всі боки, після чого він різко зірвався униз.

На щастя, так само несподівано ліфт зупинився між 5-м і 4-м поверхами. Скоріше за все, спрацювали фіксатори. Рятувальники прибули разом із працівниками "Полтава-ліфт".

Читайте також: Поскаржитись на ліфт можна через смартфон (фото)

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Спочатку вони дізнавалися, чи можна відкрити дверцята. Коли зрозуміли, що це безпечно, рятувальники розімкнули ліфт. Батько з дитиною вийшли" - розповіла Світлана Рибалко зі Полтавського обласного управління надзвичайних ситуацій.

"Батьки дуже злякалися. Протягом усього часу, поки ми їх визволяли, поруч була мати. Сильно переживала, плакала. Хлопчик вів себе цілком спокійно. Коли потрапив додому, то показував усім свого собачку. Його оглянули лікарі, травм не виявили. Але для перестраховки дитину таки забрали в лікарню", - зазначила Рибалко.