У самопроголошеній "Донецькій народній республіці" з'явилася дитяча громадська організація "захарівців", що започаткована ​​за прикладом піонерського руху.

Про це повідомляється на сайті "народної ради ДНР".

На установчому заході цієї організації в окупованому Донецьку був присутній главрь донецьких бойовиків Денис Пушиліні його заступник Андрій Крамар.

Пушилін заявив, що цілями і завданнями дитячого руху є виховання зростаючого покоління в дусі патріотизму та інтернаціоналізму на основі "відроджуваних моральних цінностей".

Читайте також: "Моторолу" і "Гіві" зробили героями в підручниках "ДНР" (відео)

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ми будемо брати все найкраще з нашого минулого", - сказав він.

Емблема "захарівців" схожа на значок піонерів. Замість портрета Володимира Леніна на ньому розміщено портрет глави ДНР Олександра Захарченка.

Рух "захарівців" об'єднає в своїх рядах школярів у віці від 10 до 14 років, а діти у віці від 7 до 10 років будуть членами організації "Орлята". Перший зліт "захарівців" запланований на лютий 2016 року.

Нагадаємо, 29 жовтня президент РФ Володимир Путін підписав указ про створення загальноросійської суспільно-державної дитячо-юнацької організації "Російський рух школярів".