Глава міськради Армянська, член місцевої політради партії "Єдина Росія" Ігор Нижник побив двох жінок, одна з яких була вагітна.

Друга жінка отримала струс головного мозку, передає Крыминформ. Однак, незважаючи на це, дії чиновника кваліфікували як нанесення побоїв, що не завдали серйозної шкоди здоров'ю.

За даними слідства, "єдинорос" напав на жінок в ніч на 25 липня в Армянську біля пам'ятника "Пушка", який є популярним у місті місцем відпочинку. Чиновник разом із товаришем били їх руками і ногами.

Читайте також: Окупанти Криму закриють найдовший у світі тролейбусний маршрут

За словами однієї з постраждалих, їх побили через відмову поступитися місцем. "Наше небажання покидати місце відпочинку призвело до того, що мене і мою подругу Нижник і Васильєв побили, поки інші намагалися відтягнути дружину Васильєва, яка вчепилася в одну з наших дівчат", - розповіла вона.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

За побиття вагітної Нижнику загрожує штраф у розмірі 40 тисяч рублів, громадські або виправні роботи або арешт на строк до трьох місяців.

Нагадаємо, раніше він обіймав посаду секретаря міськради Армянська. Після анексії Криму Росією став членом місцевої політради партії "Єдина Росія", після чого його обрали мером міста.