Влада окупованого Російською Федерацією Криму хоче скасувати тролейбусний маршрут із Сімферополя до Ялти.

"Начальник головного управління МНС РФ по Республіці Крим" Сергій Шахов доручив вивчити питання його доцільності, передають События Крыма.

"Може, треба два тролейбуси пустити. Як там наповнюваність? А то заради однієї людини катати до Ялти - це теж накладно. Треба дізнатися, потрібні вони там чи ні?", - сказав він.

За словами представників компанії "Крименерго", зараз немає технічної можливості запустити навіть один тролейбус із Сімферополя до Ялти.

Читайте також: Чотири країни судяться з Росією через Крим

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються
Показати ще

Нагадаємо, рух тролейбусів за найдовшим в світі маршрутом зупинили 22 листопада через припинення поставок української електроенергії. Довжина маршруту складає 84 кілометри, а якщо рахувати з аеропорту Сімферополя - то 96 км.

Раніше повідомлялося, що в окупованому Криму масово виходять з ладу автономні джерела електропостачання, а люди все частіше звертаються до лікарень з симптомами отруєння чадним газом.