У Дрогобичі, що на Львівщині 36-річний прокурор Павло Хімчук, який після переатестації не пройшов за рейтингом у мiсцеву прокуратуру, наклав на себе руки. Чоловік завдав собі 2 ножових поранення у шию та 9 у живіт.

Про це повідомив Сергій Круглов на своїй сторінці у Facebook.

Перед cкоєнням самогубства він написав передсмертну записку та створив допис на сторінці у соцмережі, який згодом видалили. Повідомлення встигли зафіксувати та поширити активісти.

Перед смертю Павло Хімчук написав звернення до Президента та Генпрокурора про вчинення злочину щодо нього – доведення до самогубства. Павло підкреслив, що на нього тиснули та назвав причетних до цього місцевих керівників.

Він пояснив, що за рейтингом у місцеву прокуратуру займав 24 місце і не проходив на посаду. Однак коли випала можливiсть зайняти декретне мiсце, виявилось, що їх вже закріпили за "достойнішими".

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Читайте також: П'яний прокурор стріляв по ліхтарях (фото)

Повідомлення про чоловіка з колото-різаними ранами надійшло до міської лікарні вчора, 18 грудня о 16 годині.

За словами речника Львівської поліції Світлани Добровольської, трагедія сталася вдома у прокурора. Його дружина та родичі підтвердили, що перед цим до Павла ніхто не заходив. Перед смертю він у лікарні також встиг сказати, що рани наніс собі сам. Від важких поранень Павло Хімчук помер у реанімації.