Сьогодні вранці, 19 грудня, на Червонозоряному проспекті у столиці патрульна поліція затримала автомобіль, водієм якого був прокурор.

Про це повідомляє Еспресо.TV.

З'ясувалося, що напередодні співробітник Генеральної прокуратури відкрив стрілянину по ліхтарях з травматичної зброї. За словами свідків події, щойно вони побачили неподобство - зателефонували у "102". Після цього поліцейські розшукали правопорушника.

Оглянувши прокурора, патрульні зробили висновок, що він знаходився у стані алкогольного сп'яніння. Подальша перевірка на приладі підтвердила це - у крові співробітника Генпрокуратури виявили 1,3 проміле алкоголю. Правопорушника доправили у відділ поліції.

Нагадаємо, днями на Київщині правоохоронці спіймали поліцейського і податківця на хабарі у 50 тисяч доларів. За таку винагороду хабарники обіцяли підприємцю допомогу у закритті кримінального провадження.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи
Показати ще

Читайте також: Найбільш корумповані - митниця, міліція і прокуратура (інфографіка)

Також, нещодавно у Тернополі підполковника МВС засудили до 5 років позбавлення волі за хабар у три тисячі гривень. Крім того, його позбавили звання та можливості займати посади у правоохоронних органах.