Учора ввечері прикордонники Чернігівського загону на ділянці відділу "Добрянка" зафіксували факт незаконної вирубки хвойних дерев.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України.

"Трьох громадян України, які вантажили зрубані сосни в причіп автомобіля марки" Мерседес ", прикордонний патруль затримав в 1,5 кілометрах від білорусько-українського кордону, неподалік н.п.Горностаївка. У момент прибуття прикордонного наряду чоловіки зрубали 272 сосни, частину з яких ще завантажити не встигли. Дозвільних документів на вирубку дерев в українців не було", - йдеться в повідомленні.

Дане порушення кваліфікували за статтею "незаконна вирубка лісу" і направили в Ріпкинський відділ Національної поліції в Чернігівській області.

Раніше повідомлялося, що українські правоохоронці продовжують боротися з браконьєрством і прикривають точки незаконного продажу ялинок. У Харкові правоохоронці натрапили на чергового "чорного" продавця, який з переляку заліз під машину.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

Читайте також: Дітей в Криму пускають до новорічної ялинки через металошукач

Також вчора ввечері продавці ялинок влаштували передноворічні розбірки в Києві.

Озброєний пістолетом чоловік напав на підприємця, який продавав новорічні дерева на Дарницькій, колишній Ленінградській, площі.

Потерпілий відбувся втратою частини зуба і поганим самопочуттям.