Біля одеського ювелірного магазину на вулиці Академіка Заболотного четверо невідомих пограбували двох ювелірів. У чоловіків вирвали з рук сумки, в яких знаходилися вироби з срібла на загальну суму близько 300 тисяч гривень.

Про це повідомляють Подробности.

"Пограбування сталося близько 14:30. Два представники ювелірних фірм, приїхавши в магазин зі своєю продукцією, після спілкування з працівниками установи вийшли на вулицю, тримаючи в руках сумки, в яких знаходилися вироби з срібла, документи і три ноутбука", - пише видання.

Четверо невідомих підбігли до жертв на вулиці, вирвали з рук сумки і зникли. За попередніми даними, один з нападників відразу ж сів у маршрутку. Троє інших зникли на автомобілі Range Rover чорного кольору без номерів, який чекав їх біля магазину.

Читайте також: Бабуся пограбувала Сбербанк Росії (відео)

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Один з постраждалих вистрілив у зловмисників з пістолета з гумовими кулями. Наголошується, що у чоловіка був дозвіл на зброю.

За даним фактом відкрито кримінальну справу за статтею "грабіж". Наразі правоохоронці встановлюють особу злочинців, досудове слідство триває.