Чергову партію наркотиків знешкодили українські правоохоронці. 223 рослини конопель та більше 11 кг каннабісу знайшли та вилучили працівники поліції в Сумській області у одного з жителів Липоводолинського району.

В поле зору працівників Департаменту протидії наркозлочинності в Сумській області потрапив один з жителів селища Липова Долина. До цього часу 37-річний громадянин не був помічений у жодному правопорушенні, і раніше до кримінальної відповідальності ніколи не притягувався.

Втім під час санкціонованого огляду його домогосподарства були вражені навіть досвідчені працівники поліції. В будинку, підсобних приміщеннях, навіть на горищі і даху були розвішені для просушування гілки та стебла коноплі. Правоохоронці нарахували 223 рослини.

Крім того, знайшли та вилучили наркотичну речовину каннабіс загальною вагою 11,2 кг, насіння тринадцяти елітних сортів конопель та пристрої для вживання наркотичного засобу марихуани, так звані, бульбулятори.

Виявляеться, чоловік замовляв насіння конопель через Всесвітню мережу, і займався забороненим українським законодавством "городництвом" на своїй присадибній ділянці.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Затриманий заявив, що збирав та зберігав наркотичний "врожай" для особисто вживання. Взагалі, він виявився "гурманом". На запитання, чим викликане таке різноманіття сортів, він пояснив, що кожен з них по-різному впливає на нервову систему людини, відтак – має свій особливий "смак" та специфічну, відмінну від інших, дію.

Читайте також: Поліція "накрила" харківський наркокомбінат (фото)

Слід зазначити, що чоловік ретельно підійшов до організації свого "бізнесу", цілеспрямовано та досить вдало застосовуючи методи конспірації. Проте це не завадило поліції виявити злочинну діяльність підозрюваного та поставити його на облік до лікаря-нарколога та відкрити кримінальне провадження.