У засудженого за зберігання наркотиків чоловіка одразу після оголошення вироку знайшли марихуану.

Про це з посиланням на Білоцерківський відділ головного управління Національної поліції в Київській області передає Еспресо.ТВ.

СБУ затримала З2-річного мешканця Білої Церкви з наркотиками у жовтні поточного року. Суд призначив йому покарання у вигляді шестимісячного арешту.

Під час поверхневого огляду речей, що передував взяттю засудженого під варту, у нього знайшли два пакети з коноплею загальною вагою 14 грамів.

Читайте також: Автомобіль з людьми пішов на дно річки (фото)

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Чоловік ховав наркотики у кишенях куртки та штанів. Поліція відкрила проти нього нове кримінальне провадження за фактом зберігання заборонених речовин.

Нагадаємо, сьогодні у Подільському районі Києва поліція зупинила автомобіль Mercedes Benz, у якому знайшли чотири револьвери та пакет з коноплею. Мешканці Київської області повідомили, що везли пістолети до знайомого зброяра.

Проти них порушили кримінальну справу за зберігання зброї та наркотиків.