Учора, 24 грудня, працівники Управління внутрішньої безпеки Нацполіції у Київській області затримали інспектора ізолятора тимчасового тримання одного з відділів поліції області. Він за 2,5 тисячі гривень збув громадянинові 10 грамів амфетаміну. Про це повідомили в прес-службі відомства.

Правоохоронці також встановили, що затриманий працівник систематично купував наркотичний засіб для власного вживання та подальшого перепродажу. Крім того, затримано ще двох громадян, які сприяли затриманому у збуті наркотиків.

Читайте також: Зять-наркоман зарізав дідуся (фото)

Під час проведення санкціонованих обшуків за місцем проживання поліцейського та решти затриманих громадян були виявлені та вилучені наркотичні засоби (13 грамів амфетаміну та 100 грамів канабісу). Також були вилучені гроші, ювелірні вироби та комп'ютерна техніка, які, ймовірно, були отримані від збуту наркотиків.

За скоєння подібного злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще