У суботу, 26 грудня, у Хмельницькому почала працювати нова патрульна поліція, відбір до якої стартував 6 серпня.

Як повідомив на своїй сторінці у Facebook міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, Хмельницький став восьмим обласним центром, де почали працювати нові патрульні.

За його словами, вступити до лав нової поліції висловили бажання понад 5 тисяч осіб. До останнього етапу пройшли лише 970. Після іспитів із них остаточно було відібрано 256 людей, які і патрулюватимуть місто.

"Головне – всі, хто прийшов, після відбору і випробувань у новий поліцейський патруль – світлі і чесні люди!", – запевнив міністр.

Серед нових поліцейських Хмельницького – сім учасників АТО. Понад 93% патрульних міста мають вищу освіту. Крім того, в поліції Хмельницького багато професійних спортсменів. Зокрема, срібна призерка чемпіонату світу з рукопашного бою, чемпіонка України та Європи з військово-спортивного багатоборства, чемпіон світу по дзюдо.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Читайте також: Автомобіль Луценка затримали (фото)

Нагадаємо, що патрульна поліція, вже працює в Києві, Львові, Харкові, Одесі, Ужгороді, Мукачеві, Черкасах та Луцьку. Наступне місто де з'являться нові правоохоронці – Дніпропетровськ.