У селі Трипілля неподалік від Києва вчора, 27 грудня, близько 11 ранку стався інцидент - 80-річна старенька провалилася в колодязь.

На жаль, співробітникам Державної служби з надзвичайних ситуацій не вдалося врятувати їй життя, пише Сегодня.

Рятувальники 16-ї пожежно-рятувальної частини Обухова, що прибули на місце, дістали з колодязя бездиханне тіло жінки. Як повідомили сусіди, старенька страждала від психічного розладу.

Поліція почала розслідування, щоб встановити причини її загибелі.

Читайте також: Під час чищення колодязя на Хмельниччині знайшли 11 гранат

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Нагадаємо, 18 грудня в одному з селищ Рівненської області в колодязь покинутої каналізаційної системи провалився кінь. Місцеві жителі не змогли дістати тварину власними силами і викликали рятувальників.

Співробітникам ДСНС довелося розібрати частину конструкцій, щоб звільнити коня, і їх зусилля не пройшли дарма. Тварину вдалося дістати, при чому вона не отримала ніяких істотних пошкоджень.