На українсько-польському кордоні в чергах стоять сотні автомобілів.

Про це повідомили в прикордонні службі України.

"Станом на 8:00 середи на кордоні у Львівській області в пункті пропуску "Краковець" стояли 150 автомобілів, у пункті "Шегині" – 150, "Рава-Руська" – 80, "Грушів" – 40", - заявили у відомстві.

Черги з десятків автомобілів також зафіксовані на кордоні в пункті пропуску "Устилуг" Волинської області та пункті "Угринів", додали у прикордонній службі.

Прикордонники зауважили, що у пунктах пропуску на кордоні з Угорщиною, Словаччиною та Румунією черг немає.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Раніше пенсіонерка попалася з сумкою контрабанди на митниці.

62-річна мешканка Харкова перетинала кордон по пішохідній смузі і підійшла до російського прикордонного пункту пропуску "Гоптівка" з російського боку.

Читайте також: Москва розірвала договір з Анкарою про взаємодопомогу

За заявою пенсіонерки, у неї не було з собою заборонених предметів, але в ході огляду її речей в сумці знайшли 39 нових мобільних телефонів, які були обмотані плівкою і перев'язані скотчем.