Народний депутата Сергій Лещенко виклав у своєму блозі фотографії розкішною яхти власника "Миронівського хлібопродукту" Юрія Косюка, вартість якої становить близько 150-180 мільйонів доларів.

За даними нардепа, судно під назвою "Ace" або "Туз" збудували на замовлення олігарха в 2012 році на німецькій верфі Lürssen Yachts. Дизайн яхти розробило бюро Winch Design.

На судні є шість кают-апартаментів, в яких одночасно можуть відпочивати 12 гостей, сауна, басейн, тренажерний зал, кінотеатр.

87-метрова красуня ніколи не подорожує сама, поруч завжди перебуває судно-помічник "Garçon" ("Гарсон"), вартість якого оцінюють ще у 20-30 мільйонів доларів. Цей корабель потрібен для перевезення водяних мотоциклів, тендера та вертольота.

Читайте також: На День народження Медведчук побавив себе яхтою за $200 млн

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нардеп натякнув, що розкішному життю магната сприяє, у тому числі, і спеціальний режим відшкодування ПДВ для сільськогосподарських виробників, за збереження якого селяни вийшли на мітинги по всій країні.

"Аграрії не платять ПДВ до бюджету, а накопичують його на спецрахунку "для придбання товарів та послуг на потреби власного виробництва", - пише Лещенко.

Нагадаємо, у 2014 році Косюк декілька місяців займав посаду першого заступник голови Адміністрації президента.