1 січня 2016 року у місті Слов'янськ Донецької області відбудуться урочистості з нагоди 107-ї річниці з дня народження Степана Бандери.

Про це сказано на сторінці Славянск у соціальній мережі Facebook.

"1 січня в Слов'янську пройдуть масові урочисті заходи з нагоди 107-ї річниці з дня народження видатного військово-політичного лідера України, лідера українського визвольного руху спротиву радянському і нацистському окупаційним режимам в Україні у ХХ столітті Степана Андрійовича Бандери", - сказано у повідомленні.

О 17-й годині від центральної площі міста Соборної, яка раніше називалася площею Жовтневої Революції, розпочнеться урочиста меморіальна хода за участю факелоносців.

Читайте також: Мер Конотопа замінив у своєму кабінеті портрет Порошенка на Бандеру

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Учасники маршу мають пройти по вулиці Шевченка до пам'ятника Кобзарю.

Нагадаємо, Степан Бандера народився 1 січня 1907 року в Старому Угринові (нині - Івано-Франківська область). Був лідером Організації українських націоналістів. Загинув 15 жовтня 1959 року в Мюнхені від рук агента КГБ.