Львів напредодні свят потурбувався про справжні різдвяні подарунки для українських героїв АТО та їх родин. 14 сімей загиблих, троє військовослужбовців, що втратили функціональні можливості, а також двоє інвалідів війни – учасників АТО отримають житло у багатоквартирних будинках міста.

Для них департамент житлового господарства міста придбав 11 однокімнатних, 5 двокімнатних та 3 трикімнатні квартири, пише zaxid.net.

30 грудня Львівська міська рада уклала відповідні договори купівлі-продажу.

Загальна вартість придбаних квартир становить понад 18 млн гривень, з яких майже 2,5 млн гривень – кошти міського бюджету, та 15,9 млн гривень – державного бюджету.

Додамо, що загалом на квартирному обліку у Львові зараз є понад 1,5 тисячі учасників АТО. На спеціально виділеній ділянці для них збудують перші 53 квартири. Наразі проект на етапі узгодження з майбутніми власниками.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Читайте також: Постраждалим від афери "Еліта-Центру" бійцям АТО видадуть квартири

Нагадаємо, що на останньому засіданні уряд виділив 1 мільярд гривень на закупівлю житла для учасників АТО та сімей загиблих воїнів. Мова йде про 22 квартири у Миколаєві, 3 квартири в Одесі та 96 квартир у селі Михайлівка-Рубежівка, що у 12 км від Києва.