В "Укравтодорі" не виключили можливості перекриття окремих транспортних магістралей через ожеледицю і рясні опади 7 і 8 січня в дев'яти областях на півночі і в центрі країни.

Про це повідомив начальник управління експлуатаційного утримання та безпеки руху "Укравтодору" Олег Федоренко.

"Дорожні підприємства зазначених регіонів попереджені про значне ускладнення погодних умов, і за дорученням керівництва "Укравтодору", вже призвели спецтехніку в готовність і ввели цілодобове чергування необхідної кількості співробітників", - сказав Федоренко.

За його словами, щоб уникнути надзвичайних ситуацій, на найбільш проблемних ділянках автомобільних доріг закриватимуть рух. Зокрема, ряд шляхів можуть закрити у Вінницькій, Дніпропетровській, Донецькій, Кіровоградській, Луганській, Полтавській, Сумській, Харківській та Черкаській областях.

Читайте також: Співачка Руслана обтерлась снігом на Новий рік (фото)

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

До слова, в Укргідрометцентрі попередили про загрозу сходження лавин в Карпатах. Так, 7-8 січня у високогір'ї східній частині Закарпатської області і 8 січня у високогір'ї Івано-Франківської області очікується підвищена лавинна небезпека.

Український гідрометеорологічний центр також повідомив про погіршення погодних умов у Києві 7 і 8 січня. За прогнозами синоптиків очікується заметіль і ожеледиця.