У селі Димитрове Київській області чоловік з мисливської зброї стріляв у групу дітей, які гралися петардами. Внаслідок неадекватної поведінки чоловіка 14-річний хлопець отримав поранення.

Про це повідомили у Головному управлінні Нацполіції в Київській області.

За даними поліції, в приймальний покій Броварської лікарні привезли 14-річного мешканця села Димитрове з вогнепальним пораненням шиї та нижньої щелепи.

На місці вчинення правопорушення співробітники поліції встановили, що п'ятеро дітей поблизу залізничної колії грали петардами. Вони кидали петарди у металеву трубу, де ті вибухали з сильним гуркотом.

Сусід, який живе навпроти, кілька разів зробив хлопцям зауваження, але вони не відреагували. В результаті розлючений чоловік взяв мисливську рушницю і зробив постріл у їхній бік, після чого відразу ж пішов у свій дім.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись В Україні випустили нову 5-гривневу монетку: чому вона унікальна
Показати ще

Правоохоронці затримали зловмисника. Ним виявився 52-річний місцевий житель, який неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за дрібне хуліганство. Під час проведення медичного огляду встановлено, що чоловік вживав алкоголь. Йому загрожує від трьох до семи років ув'язнення.

Читайте також: Маріупольський учень прийшов до школи зі зброєю

Нагадаємо, в грудні в Ірпені по дітях з пістолета стріляв уродженець Львова. Вже через кілька годин злочинець був у руках правоохоронців. При собі він тримав травматичний пістолет марки М&Р40, з кулями калібру 4,5 мм.

На щастя, ніхто з дітей не постраждав. Звідки у нього взялася зброя злочинець пояснити так і не зміг. Йому загрожує від трьох до семи років в'язниці.