Зима в черговий раз вносить свої корективи в розклад роботи українського транспорту. Зокрема, сьогодні, 9 січня, у міжнародному аеропорту "Харків" частину рейсів скасували, а частина затримується через складні погодні умови. "Це пов'язано з обмерзанням злітно-посадкової смуги після вчорашнього дощу і снігу", - розповіли агентству "Інтерфакс-Україна" в аеропорту.

При цьому співробітники аеропорту сподіваються, що до вечора рейси будуть відновлені. Як зазначено на офіційному сайті міжнародного аеропорту "Харків", скасовані рейси у Стамбул і Київ. Літак в Шар-ель-Шейх, який повинен вилетіти о 15:10, затриманий до 18:00.

Як повідомляє Гідрометцентр, у суботу, 9 січня, на більшій території України прогнозують снігопади, а на дорогах - ожеледицю. На Лівобережжі та в південній частині країни місцями пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини. Вночі та вранці у східних та Сумській областях місцями сильний сніг (місцями з дощем), ожеледь, налипання мокрого снігу. У Луганській і Донецькій областях - туман, видимість 200-500 метрів.

Читайте також: Сніг розвалив дах полтавського спорткомплексу (фото)

Також прогнозуються снігопади на Буковині, Закарпатті, Волині, а також у Рівненській, Київській і Житомирській областях. У суботу сніжитиме в центральних і північних областях і в Криму. Прогнозується погіршення погоди і 10 січня.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще