Поліцейські у Львові на Різдвяні свята не лише працюють, але й колядують. Відео поліцейських-колядників опублікував у своєму Facebook один із патрульних.

За його словами, навіть на службі у свята настрій повинен бути святковим. На відео двоє патрульних у поліцейському відділку заспівали популярну колядку "Нова радість стала" та побажали своїм колегам щасливого нового року.

До слова, раніше патрульна поліція Львова показала цілий ролик, як колядують поліцейські. Вони записали відео зі своїм виконанням колядки "Добрий вечір тобі, пане господарю". А в переддень Різдва нові львівські поліцейські роздавали частування в аеропорту, на вокзалах і на центральній площі міста.

Нагадаємо, 24 грудня 2015 року, львівські поліцейські відвідали "Будинок дитини №1". У якості помічників Святого Миколая правоохоронці привезли дітям подарунки, які придбали за власні кошти.

Читайте також: Поліція затримала "мінера" "Макдональдса", "Рошен" і ВР (відео)

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

"Ми вирішили подарувати частинку щастя цим діткам. Довго не думаючи, ми зібрали кошти, запитали у вихователів що їм потрібно і придбали. Позитивні відчуття переповнюють, бо бачимо у дитячих оченятках стільки щастя і щирої радості. Ми намагатимемося про них пам'ятати не лише на свята, але й впродовж всього року, навідуючись сюди", – сказала інспектор патрульної поліції Наталя Сворень.

У подарунок львівські поліцейські привезли дитячі стільці, книжки, іграшки та солодощі. Правоохоронці спільно з малечою співали новорічних пісень та водили хороводи, а інспектор Роман Хмеляр навіть заспів пісню про Миколая, граючи на гітарі. У кінці свята, поліцейські запросили дітей у патрульну машину, щоб показати яка вона із середини.