У вівторок, 12 січня, в Одесі в селищі Котовського загорівся фітнес-центр "Малібу". Пожежа виникла близько 18:30, полум'я швидко поширилося по будівлі, повідомляє місцеве видання "Таймер".

На місце події прибули пожежники, яким вдалося локалізувати пожежу. Зараз вони намагаються повністю його загасити і поливають об'єкт водою, щоб уникнути нових спалахів вогню. З будівлі вже евакуювали всіх працівників і клієнтів.

У фітнес-клубі "Малібу" було організовано безкоштовні тренування патрульних поліцейських Одеси. Крім того, власники клубу ввели безкоштовну програму тренування і лікування спини учасникам АТО.

Нагадаємо, в Одеській області в селі Лебедівка (Татарбунарський район) 10 січня сталася пожежа в господарській будівлі. В результаті спалаху пошкоджено будівлю на площі 24 квадратних метра. Пожежа потухла сама, а на місці НП виявлено обгорілий труп чоловіка.

Читайте також: В Одесі продають російську військову техніку для дітей (фото)

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Загиблим виявився 63-річний місцевий житель. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем при палінні в нетверезому стані. Також в новорічну ніч в Одесі на вулиці Радіальній через необережне використання піротехніки згоріли три приватні будинки.