Другий за два дні інцидент стався з літаком компанії МАУ, що здійснював рейс "Львів-Київ". Вчора літак вернули у львівський аеропорт через задимленість в салоні. А сьогодні він у міжнародному аеропорту "Київ" (Жуляни) виїхав за межі злітно-посадкової смуги.

Постраждалих внаслідок інциденту немає, але аеропорт вирішили закрити до 13:30. "Для оцінки того, що сталося, на місці події працює комісія Державіаслужби. За оцінками диспетчерів аеропорту, у літака була висока швидкість посадки і переліт точки торкання смуги", - йдеться у повідомленні прес-служба летовища у Facebook.

Адміністрація аеропорту наполягає, що смуга була розчищена й готова до прийому літака - незадовго до інциденту на неї сів інший літак. Зазначимо, що літак МАУ використовував аеродром аеропорту "Київ" як запасний. Він мав сідати в "Борисполі", але там тимчасово закрили злітно-посадкову смугу.

В МАУ підтверджують, що ніхто зі 134 пасажирів та п'яти членів екіпажу не постраждав. Повітряне судно "Боїнг 737-300" пошкоджень також не отримало. Остаточні висновки комісія зробить пізніше.

Читайте також: Турецькі авіаперевізники припинили польоти в Росію

Популярні новини зараз
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Нагадаємо, вранці 15 січня через сильне задимлення у салоні літаку, який вилетів зі Львова до Києва, довелося повернутися до львівського аеропорту. Цей рейс перенесли на 14:50 і згодом літак дістався Києва.