В очікуванні погіршення погодних умов одеська влада попереджає про те, що буде ліквідовувати наслідки стихії. Згідно з прогнозом Гідрометцентру, 17 і 18 січня в Одесі очікується сильний сніг, хуртовина, ожеледь, налипання мокрого снігу, видимість у місті та області 50-100 м, а також сильний північний вітер.

У зв'язку з цим автолюбителів просять у разі снігопаду не виїжджати без особливої потреби. Також їх просять не кидати свої автомобілі на дорогах і тротуарах. Залишені уздовж доріг машини будуть забирати на штрафмайданчик - цим у неділю, 17 січня, займуться поліцейські, пише "Думська".

Також повідомляють, що з 8 ранку 17 січня перекриють в'їзд у місто вантажного, великовантажного і великогабаритного транспорту. А керівникам підприємств нагадують, що вони несуть відповідальність за своєчасну розчистку територій біля своїх приміщень, а також за очищення дахів від бурульок.

Читайте також: Сильний снігопад залишив без електрики 81 населений пункт

У суботу з ранку рясний снігопад пройшов у Києві, синоптики обіцяють снігопади і посилення морозів аж до 19 січня. За прогнозами Гідрометцентру, 17-19-го січня, у зв'язку з переміщенням активного циклону, очікуються складні погодні умови в Одеській, Миколаївській, Черкаській, Кіровоградській, Дніпропетровській та Полтавській областях. У Харківській та Сумській областях 18-19-го січня очікують сильні, а місцями дуже сильні снігопади, хуртовини та снігові замети.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще