"Майже 130 тис грн. доведеться витратити на реконструкцію автівки Рено Меган 2007 року випуску. Саме таку суму потрібно буде заплатити за ремонт, практично вщент розбитого автомобіля, а це тільки за попередньою оцінкою", - пише ВолиньPost.

Новий рік для лучанина Сергія приніс не веселощі, а серйозні проблеми. Вночі поліція принесла звістку для власника авто. За словами хлопця, йому повідомили, що троє невідомих людей у стані алкогольного сп'яніння потрапили в ДТП на його ж машині. Перед цим автомобіль чоловік лишив на СТО в автосервісі.

Юрист Віталій Поліщук, який представляє інтереси постраждалого, цитує ст.. 1172: "Відшкодування юридичною або фізичною особою шкоди, завданої їхнім працівником чи іншою особою" Цивільного кодексу України.

Читайте також: В Одесі горить ринок (фото)

На СТО на цю ситуацію дивляться інакше. Знімальна група ВолиньPost відвідала згадану ремонтну станцію. Її власника на той момент не знайшли, зате оперативно приїхав його представник. Чоловік представився як адвокат Віталій Гончарук, проте не забажав говорити на камеру.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
Показати ще

Висновок поки один: будьте уважними, правильно оформляйте документи (акт прийому-передачі) і уважно дивіться те, що підписуєте. Звертайте увагу на оформлення документації – всі дії з машиною повинні бути зафіксовані, а всі деталі записані в звіті.