У Львові ніч на 22 лютого стались дві великі пожежі у приміщенні двох російських банків. Вогонь палав у одному з відділень "Сбербанку Росії" та "ВТБ Банку".

Про це "Варта-1" у Facebook. Пожежа почалась близько першої години ночі. Відділення "Сбербанку Росії" розташоване першому поверсі трьохповерхового житлового будинку по вулиці І.Франка, 79, неподалік Стрийського ринку. Вогонь знищив всередині побутові речі на площі 25 кв. м. Також пошкоджені перекриття та речі на площі 100 кв. м. Пожежники під час гасіння евакуювали 12 людей з квартир, що розташовані над приміщенням банку.

Також о першій ночі рятувальники отримали повідомлення про пожежу чотирьохповерховій будівлі на вулиці Стрийській біля податкової. Там розташоване відділення "ВТБ Банк". Вогонь знищив речі на площі 15 кв. м.

Читайте також: На Закарпатті невідомі підпалили будівлю суду

Крім цього, вночі намагалися підпалити ще одне відділення російського банку, що розташоване на проспекті Чорновола, 2б навпроти готелю "Львів". Невідомі кинули у вікно банку з запальною сумішшю. Приміщення не загорілося, а пошкодили лише вікно. На місце події прибули пожежники.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, після віче на Майдані Незалежності в Києві учасники ходи до дня вшанування пам'яті героїв Небесної сотні 20 лютого розгромили офіси, що належать холдингу "СКМ" бізнесмена Ріната Ахметова. Також вони закидали камінням відділення "Альфа-Банку" та "Сбербанку Росії".