Чоловік у камуфляжній формі погрожував трьом школярам пістолетом. Інцидент трапився на одному з дитячих майданчиків Харкова.

Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Харкова на своїй сторінці у Facebook. Діти в цей час поверталися зі школи додому. Зловмисник змусив їх стати навколішки і погрожував вбити. Потім він зробив кілька пострілі у землю.

На місце події терміново направили три поліцейські екіпажі. Коли ж зчоловік побачив правоохоронців, то спробував втекти. Але це йому не вдалося і патрульні затримали його. Під час огляду у нього вилучили пістолет, а також розкладний ніж. Затриманого доправили до поліцейського відділку.

Читайте також: Родина пограбувала хату та зарізала свідка (фото)

Нагадаємо, п'яний чоловік четвертого січня у Києві поранив двох людей та напав на поліцейського. Інцидент трапився в одному зі столичних ресторанів. Між двома товаришами виникла сварка, яка переросла у бійку. Один із них дістав пістолет та вистрілив іншим чоловікам у шию та тулуб.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Зловмисник же з місця пригоди зник, але його знайшли у парку неподалік. Він мав при собі пістолет, два магазини та балаклаву. Після затримання учасники бійки тривалий час не могли заспокоїтися та поводили себе агресивно. Один з них підбіг до патрульного, який опитував свідків, збив його з ніг та почав бити ногами.