Активісти в Умані сьогодні провели попереджувальну акцію під назвою "Дороги майбутнього", вимагаючи негайно відремонтувати автошляхи. Про це повідомив активіст Олександр Забожчук на своєму Фейсбук.

Люди перекрили трасу Умань-Гайсин, палили шини та вимагали відремонтувати дорогу, по якій вже не можливо їхати автівкою, через величезну кількість ям. Активісти тримали в руках написи "Умань-Гайсин – дорога смерті", "Доки правлять три барана, не дороги – самі ями".

Читати також: В Умані влаштували погром в парку Софіївка (відео)

Через те, що дорога була перекрита майже годину, сформувався величезний корок, прибула поліція та кілька "швидких". Вздовж траси люди палили шини, через що виникла димова завіса, яка заважала водіям.

"Все пройшло добре. Це була попереджувальна акція, водії 90% нас підтримували. Якщо не буде ніяких дій то буде багато пішоходів і будуть вони ходити цілу добу. Критиків попрошу промовчати і приєднатись на слідуючий раз" , - повідомив активіст Олександр Забожчук.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Також активісти пообіцяли перекрити дорогу на цілу добу, якщо ремонт траси не розпочнеться найближчим часом. Як відомо, раніше, щоб привернути увагу до проблеми розбитих доріг, активісти садили в ямах квіти.