У найближчі дні в Україні буде тримаються спекотна погода, але ось на заході і півночі країни пройдуть сильні дощі. Про це написав портал "Сегодня".

Згідно з повідомленням, 21 червня, у Львівській, Закарпатській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Волинській, Тернопільській, Рівненській, Житомирській, Хмельницькій та Вінницькій областях очікуються небезпечні погодні умови - сильний вітер, дощі з грозами і навіть град. Пориви вітру становитимуть 25-30 метрів за секунду. Такі метеоумови будуть збережуться в цих регіонах протягом декількох днів.

На решті території країни очікується спекотна погода, переважно без опадів. Температура повітря прогріється до 28-30 градусів з позначкою плюс, на півдні країни - до 35-37 градусів вище нуля.

Завтра на заході України, а ще в Житомирському, Рівненському і Вінницькому регіонах збережуться складні погодні умови з дощами і грозами. Температура повітря в цих областях буде коливатися в межах 27-30 градусів тепла.

Опади очікують українців також в Київській, Чернігівській, Черкаській областях. У решті регіонів переважно сонячно, температура повітря досягне 30-36 градусів з позначкою плюс.

Популярні новини зараз
Тєлєк - 5 годин на день, чайник - година на тиждень: ліміти для українців, щоб залишився старий тариф на світло Кияни відповіли, кого хочуть бачити новим мером міста: результати опитування З інших беруть пару тисяч: кому з українців задарма встановлять двозонні електролічильники Українцям приготували великі штрафи: за що можна навіть попрощатися з майном
Показати ще

Читайте також: Київські пляжі закрили через кишкову паличку

На 23 червня ніяких змін з погодою не прогнозується. На заході країни очікуються грози, дощі, пориви вітру. На решті території України буде сонячно і спекотно. Температура буде триматися до 29-36 градусів тепла.