В окупованому Донецьку в оригінальний спосіб святкують День Незалежності України. На набережній міста з самого ранку гучно пролунав український національний гімн.

Про це повідомив так званий консультант терористів "ДНР" Роман Манекін у Facebook. Гімн зазвучав о шостій ранку. Він лунав із прихованих динаміків. Потім голос диктора привітав зі святом Незалежності.

"Став набирати 102 – телефон "поліції "ДНР", не міг додзвонитися хвилин п'ятнадцять: очевидно, від дзвінків обурених городян телефонну станцію просто заклинило. Нарешті, додзвонився, з'ясував, що оперативна група вже на місці події, шукає джерело сигналу", – пожалівся Манекін.

Нагадаємо, президент Петро Порошенко опублікував відео, в якому показана міць та високий бойовий дух оновленої української армії.

Підготував: Олександр Майер

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще