Український ПриватБанк заблокував рахунки української коллабораціоністці Ользі Кот через потрапляння в базу даних волонтерського проекту "Миротворець" під назвою "Чистилище".

Відповідну інформацію опублікували самі волонтери.

"Чого тільки не придумають проросійські сепаратисти, щоб про них забули і не згадували про їх сепарську діяльність. Адже вся справа в грошах. Ніщо на них так не діє, як гроші. А особливо, коли гроші не дають через антиукраїнську і діяльності . Викручуються як змії. Уже рахунку на дітей відкривають, а ми і тут їх дістаємо", - заззначили в публікації.

За даними журналістів, після блокування рахунків співробітники банку порадили розбиратися, чому її профіль числиться в "Чистилище". Кот, недовго думаючи, написала лист "Миротворцю", в якому заявила, що її сторінки в соцмережах зламані "ворогами України", які нібито й займалися "агітацією і пропагандою", намагаючись зганьбити "її світлий патріотичний образ".

Співробітник проукраїнського ресурсу написав "новому власнику" сторінки в Однокласниках. Волонтеру відповіла сама Кот, яка надала подробиці спілкування з ПриватБанком, які легко перевіряються.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

"Ольга Сергіївна Кот, ми впевнені, що ви нас читаєте. Всі ваші неприємності - наслідок вашого ідіотизму, але виправляти помилки потрібно не обманом, а щирою і діяльним каяттям. Якщо хочете дізнатися, як це зробити - напишіть по вже відомому вам адресою, ми раді будемо допомогти ", - підкреслили активісти, запропонувавши їй в іншому випадку" збирати манатки і відправиться на "історичну батьківщину освоювати території" пріоритетного розвитку ".

Крім того, в лютому колабораціоністка самостійно зареєструвалася на підставному сайті "Армія Новоросії", з гордістю повідомивши, що перебуває в "Чистилищі".

Нагадаємо, терористи почали масово тікати, прихопивши з собою зброю, через прибуття "яструбів Золотова" на Донбас.

Підготував: Олександр Майер