П'яний чоловік утримував у заручниках медиків швидкої допомоги у своій квартирі в Харкоові.

Про це повідомляє патрульна поліція Харкова в Facebook.

"Напередодні, близько 3 години ночі, патрульним надійшло повідомлення про напад на працівників бригади швидкої медичної допомоги за адресою вул. Гвардійців Широнінців. Оперативно прибувши на місце, поліцейські виявили 40-річного громадянина, який закрив співробітників медичної допомоги в себе вдома. Чоловік вів себе неадекватно, на вимоги патрульних відкрити двері не реагував", - наголошується в повідомленні.

Як з'ясувалося, бригаду швидкої медичної допомоги викликав батько нетверезого чоловіка, тому, що його син марив.

Коли лікарі вже збирались іти - двері квартири не відкривалася, а чоловік продовжував поводитися неадекватно. Заради власної безпеки працівники швидкої звернулися за допомогою до поліції. Патрульні пробралися до квартири через вікно й заспокоїли "бешкетника".

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

На місце викликали спеціалізовану бригаду швидкої медичної допомоги, що госпіталізувала нетверезого з попереднім діагнозом "алкогольний психоз".