У сучасному суспільстві є багато стереотипів і упереджень. Одне з них полягає в тому, що у повнотілих людей не може бути любові, сексу і романів. Або що вони не варті того, щоб мати такі стосунки.

56-річна фотограф Сабстанція Джонс своїми знімками намагається розвінчати таке упередження. Її моделі – виключно повнотілі люди.

Читайте також: Maxim змінив орієнтири: в рейтинг вперше потрапила модель plus size

Джонс говорить, що таким способом вона вирішила допомогти всім людям прийняти себе такими, якими вони є. Також фотограф прагне показати світові, що всі люди рівні, незалежно від ваги, статі, раси, віросповідання.

Сабстанція Джонс створила найпровокаційніший календарі на 2017 рік. У зйомках для нього брали участь виключно моделі розміру плюс.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Фотограф робила кадри для календаря по всьому світу і працювала аж до жовтня місяця. Календар зараз можна придбати всього за 22 долари.

Як повідомляв сайт Знай.ua, модель з пишними формами зламала всі стереотипи.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ КАНАЛ В ТЕЛЕГРАМ