В Україні назвали імена ведучих найбільшого музичного шоу. Вестимуть "Євробачення-2017" Тимур Мірошниченко, Олександр Скічко та Володимир Остапчук.

Вперше за всю історію конкурсу ведучими Євробачення будуть троє представників сильної статі. Організатори впевнені, що це стане справжньою родзинкою шоу.

Таке рішення організаторів викликало справжній ажіотаж в соцмережах. Користувачі неоднозначно сприйняли те, що вести музичний конкурс будуть троє чоловіків.

Багато хто взагалі сприйняв в штики те, що ведучими вибрали людей, яких ніхто не бачив на екранах і ніхто не знає.

Частина користувачів висловила своє обурення з приводу того, що не вибрали ведучим Сергія Притулу.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Але основна частина користувачів сконцентрувала своє незадоволення на тому, що вестимуть "Євробачння" самі чоловіки. Вони звинуватили організаторів шоу в сексизмі. А ту "родзинку", про яку сказали організатори, користувачі бачать по-своєму. На їхню думку, суто чоловічий склад ведучих був підібраний в угоду "Гейропі".

Найбільш поміркована частина користувачів визнала, що вибір організатори зробили правильний, адже ці хлопці пройшли багаторівневий відбір і перемогли. Адже в такій справі потрібні професіонали зі знанням англійської мови. А самим хлопцям побажали удачі.