Представники "ЛНР" опублікували відео із свідченнями затриманих, яких звинувачують у вбивстві одного з ватажків бойовиків Олега Анащенка.

На першому відео військовослужбовець 8 полку спеціального призначення Сил спеціальних операцій ЗСУ Іван Дєєв з позивним "Зона" підтвердив свою причетність до вбивства Анащенка.

На другому записі свідчення дає начальник інженерної служби 8 полку спеціального призначення Сил спеціальних операцій ЗСУ Сергій Іванчук, позивний "Фугас". Його бойовики називають виконавцем вбивства.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що Олег Анащенко, який загинув 4 лютого в результаті вибуху свого позашляховика, займав посаду "начальника управління міліції" у "ЛНР".

Як повідомляв портал "Знай.ua", терористи опублікували відео вибуху автомобіля Анащенка та повідомили, що його знімали українські військові для звіту.