Щоб стати зіркою інтернету не обов'язково треба мати купу друзів та емоційних селфі – достатньо завести кумедного пса. Заради одного із них влаштували навіть окремий батл.

Відповідні знімки почали активно публікувати у соцмережах.

Почалося все з того, що собака не зміг зловити іграшку, яку йому кинув господар, але випадково зроблене фото виявилося настільки вдалим, що надихнуло користувачів на прояв фантазії.

Тварину зобразили в абсолютно різних образах та ситуаціях – на зустрічі із американським президентом Дональдом Трампом, під час спортивного матчу, у відкритому космосі та навіть у кадрі відомого фільму жахів.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що п'ятирічний пес на прізвисько Бубба став зіркою мережі: його жадібність до їжі повеселила користувачів. Тварина намагалася подужати стільки продуктів, що потім просто розпласталася на підлозі і не могла підвестися.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще