Співробітники українських спецслужб виявили схованку з великою кількістю зброї в зоні проведення АТО.

Про це повідомляє прес-центр Служби безпеки України. Зловмисники облаштували арсенал в "сірій зоні". Зброя і боєприпаси ховали в одному з покинутих будинків села Водяне Донецької області.

Зі схованки правоохоронці вилучили майже тисячу 30-міллметрових боєприпасів і понад п'ятдесят ланок для гарматної стрічки.

Ще одне сховище зі зброєю співробітники СБУ знайшли в районі Красногорівки. З водойми поблизу населеного пункту дістали герметичний пакет з гранатами РГО і запалами до них. Крім того, там виявили постріл і стабілізатор польоту до гранатомета.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, співробітники СБУ викрили в Києві роботу конвертаційного центру, який виводив в тінь великі суми грошей. Його щомісячний оборот досягав чотирьохсот мільйонів гривень.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще