Бойовики так званої ДНР протягом минулої доби обстрілювали позиції українських військових рекордну кількість разів – близько 107.

Відповідні дані оприлюднені на офіційному ресурсі штабу АТО.

В результаті двоє солдат ЗСУ загинули, а ще семеро отримали складні травми. Лунали постріли найчастіше у напрямку Маріуполя – тут противник застосував 122 міліметрову артилерію та міномети.

Неспокійно також у Мар'їнці, Миколаївці, Талаківці, Красногорівці та Гнутовому – тут окупанти гатили із мінометів та кулеметів крупного калібру.

Стрілецьку зброю вони також використали у Тарамчуку, Широкиному та Водяному. В районі промислової зони Авдіївки помітили також ворожі танки.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Штурмувати українські позиції терористи "ДНР" намагалися у Зайцевому, Кам'янці, Невельському, Новолуганському, шахті Бутовці, Луганському, а в Новоолександрівці працював снайпер.

Велися обстріли з мінометів також в районі Кримського, а з артилерії – поблизу Смолянинового. Гранатомети бойовики застосували також в районі Валуйського, Новозванівки і Новоолександрівки.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в Авдіївці терористи "ДНР" кидали снаряди у житлових кварталах, в результаті чого складні травми отримали троє мирних мешканців.